Tájékoztató

 

Tatárszentgyörgy Önkormányzatának nyilatkozata alap-ján Társaságunk a 2018-as évben az ünnepnapra eső gyűjtési napokon is végez hulladékszállítást. A gyűjtés reggel 7 órakor kezdődik, a gyűjtőedényeket addig az idő-pontig kell kihelyezni.

Az edényekből minden héten maximum a QR kódos matricán feltüntetett mennyiség kerül elszállításra. Többlet-hulladékra használja a cégjelzéssel ellátott zsákot.

Lakossági zöldhulladék gyűjtés (gyűjtőpontos) a megadott napon 8-14 óra között

 

Település Naptárban megjelölt hét gyüjtési napja  Gyüjtési pont
Tatárszentgyörgy Kedd Focipálya mellett

 


Zöldhulladéknak tekinthető pl. növényi eredetű hulladék, a gally, a faág, a faapríték, a fanyesedék, a fűkaszálék, a falevél, a növényi nyesedékek
A gyűjtőponton minden vevőkóddal rendelkező lakossági ügyfelünk (melyet hulladékdíj számlájával, valamint sze-mélyes okmányaival igazolhat) leadhatja havonta maxi-mum 1 m3-nyi zöldhulladékát. A Dabasi Regionális Hul-ladékkezelő Központban az ingyenesen lerakható évi 400 kg mennyiség 2018. január 1-től a megszűnik.

 

HÁZHOZ MENŐ Lakossági lomtalanítás

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az évi rendszeres köz-területi lomtalanítást az idén már nem szervezzük meg. 2018-tól az Országos Hulladékgazdálkodási Közszol-gáltatási Terv (OHKT) 2.4.1. bekezdés i) pontja alapján a lomtalanítás menete az alábbiak szerint valósul meg:
 

1.  A szolgáltatás 2018. február 1-jétől indul.
2.  A házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás hétköznap-ra igényelhető.
3.  Ha Ön a rendszeres közszolgáltatásban szerepel
 

és igénybe kívánja venni, ezt a háztartását évente egyszer megillető szolgáltatásunkat, akkor kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon (+36 29 560 290) félfogadási időben; e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), levélben (2370 Dabas, Szent István út 133.) és jelezze ezt az igényét.

4.  Munkatársaink tájékoztatást kérnek Öntől, hogy milyen jellegű lomhulladékot (bútor, egyéb, a       gyűjtőedény méreteit meghaladó hulladék stb.) és milyen  mennyiségben kíván elszállíttatni.         Megkérdezik, hogy mely időpont lenne Önnek alkalmas és rögzítik elérhetőségeit.
5.  Egyeztetik a logisztikai vezetővel és a diszpécserrel az Ön igényeit és a mi lehetőségeinket.
6.  Visszahívják Önt a megadott elérhetőségén vagy visszajeleznek e-mail-ben.
7.  A megadott napra a lomhulladékot Ön előkészíti szállításra az ingatlanján belül, a  kapuhoz         közel. Közterü-letre nem helyezhet ki lomot!
8.  Munkatársaink a jelzett időpontban megállnak az in-gatlanja előtt és a rakodóink a kapun             belülről a lomhul-ladékot a gyűjtőjárműbe rakodják az Ön jelenlétében.
9.  A lomhulladékot elszállítjuk és kezeljük a törvényi előírásoknak megfelelően.
 

Egy háztartásból egy naptári évben 2 köbméter lomot szállítunk el.
 

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan jelentkezzenek, mert igényeiket csak ütemezve tudjuk kielégíteni!

A házhoz menő lomtalanítás során NEM adható át, illetve NEM vesszük át:

•    elektronikai hulladék

•    gumiabroncs hulladék

•    veszélyes hulladék (festékek, lakkok, olajok)

•    ipari tevékenységből származó hulladék

•    zöld hulladék

•    építési és bontási hulladék

Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.